Liofilizowane czerwone porzeczki - Objem: 50 g
i świeżego smaku.
Nagradzamy każdą recenzję produktu.
Dostarczamy najwyższej jakości usługi i produkty.
Przy zakupach powyżej 260zł otrzymasz od nas bezpłatną wysyłkę.
Tworzymy dla Ciebie produkty wysokiej jakości
przy zakupie powyżej 260zl.
Czy to nie pasuje? Oddaj to.
Chętnie doradzimy Państwu w wyborze.
Recenzja = aż do 2zł zwrotu.
Liofilizowane czerwone porzeczki
Informacja główna
- Wszystkie składniki odżywcze, witaminy i minerały zostają zachowane.
- Uprawiana bez użycia fitohormonów i pestycydów.
- Zawiera dużo szybkich węglowodanów i dużą ilość błonnika.
- Bogaty w witaminę C, wapń i magnez.
- Przechowywać w temperaturze do 22°C i zerowej wilgotności powietrza.
Jak liofilizuje się porzeczki?
Liofilizacja, czyli liofilizacja, to metoda polegająca na sublimacji zamrożonej wody w niskich temperaturach i ciśnieniu. W tych kontrolowanych warunkach woda przechodzi ze stanu stałego (lód) bezpośrednio do stanu gazowego (pary), nie przechodząc w fazę ciekłą (wodę). Dlatego surowce są głęboko mrożone w temperaturach od -55 do -100°C i pod ciśnieniem o kilkaset paskali niższym od ciśnienia atmosferycznego. Gdybyśmy podczas suszenia nie zapewnili odpowiednio niskiego ciśnienia, wyglądałoby to tak, jak przy gotowaniu surowców w temperaturze 100°C – powstały produkt spaliłby się i stracił wszystkie cenne właściwości.
Kraj pochodzenia: Niemcy / Słowacja / Polska
Okres ważności: 12 miesięcy.
Wartości odżywcze:
Wartość energetyczna na 100 g |
1052 kJ / 254 kcal |
Tłuszcze | 1,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,25 g |
Węglowodany | 30,3 g |
w tym cukry | 30,3 g |
Błonnik | 22,2 g |
Białko | 7,2 g |
Sól | 0,03 g |
Skład
Red currant freeze-dried 100%